International Preschool Earthquake Brotherhood eTwinning Projesi

4 Yaş/A Şubesi Öğretmeni Büşra VAR öğrencileri ile  International Preschool Earthquake Brotherhood eTwinning projesine başlası.

Bu proje ile deprem desteğini artırmayı,deprem öncesi alınabilecek önlemleri ,deprem toplama dağılımını bulma ve inceleme,deprem sonrasında yapılacaklar veya yapılmaması gerekenleri takip etme,ilk yardım çalışmaları,deprem paketini doldurma,Afad ı tespit ve depremden etkilenen bölgelerden gelen okulöncesi çocuklarla yükleme amaçlanmaktadır. Kullanılacak web 2.0 araçları ile öğrenmeyi etkili ve eğlenceli hale getirerek kalıcılığı sağlamak gibi üst düzeyde bilgi birikimi kazandırmayı amaçlamaktayız. Projemiz, farklı çeşitlilikte okulöncesi arasında işbirliği ve duygusal değişim fırsatı sunarak,bilinçli bilgisayar okur yazarı olmak gibi bir çok gelişmeyi desteklemeyi hedeflemekteyiz.

1 Yunanistan'dan 1 Türkiye'den Kurucu ortak tarafından yürütülmektedir.4 Yunanistan, 2 Romanya ,8 Türkiye'den olmak üzere 14 ortaktan olusmaktadır.