RECYCLE ME eTwinning Projesi

5 Yaş/B şubesi öğretmenimiz Dilara BUÇUKÇU ve öğrencileri RECYCLE ME eTwinning Projesini sınıflarında uygulamaya başladılar.

RECYCLE ME eTwinning Projesi kapsamında 5 Yaş/B şubesi öğretmenimiz Dilara BUÇUKÇU ve öğrencileri sınıflarında bulunan geri dönüşüm malzemelerine eğlenceli dokunuşlar yaparak yeni ürünler elde ediyorlar. Kolay ulaşabilecekleri artık malzemeleri (plastik şişeler,kağıt rulolar,kutular )sanat etkinlikleri ile farklı ürünler haline getirirken eğlenmeyi ve öğrenmeyi amaçlıyorlar. Öğretmenimize ve Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Obtaining new products by making fun touches to the recycled  materials in our classroom. We aim to have fun and learn while turning easily accessible waste  materials (plastic bottles, paper rolls, boxes) into different products  through art activities.

Foğraflar için ...TIKLAYINIZ...