There's a Ladybug in my classroom eTwinning Projesi

5 yaş/ A şubesi öğretmenimiz Burçin İŞGÖREN ve öğrencileri sınıflarında There's a Ladybug in my classroom eTwinning Projesini (Sınıfımda Uğurböceği Var) uygulamaya başladılar. Projenin içeriği aşağıdaki gibidir;

Okul öncesi öğrencilerine yönelik uğur böceği etkinlikleri; Modelleme, karşılaştırma, tahmin, sıralama, ilişki kurma ve simetri ile ilgili sezgisel anlayış kavramları kazanılacaktır. Projemiz ile öğrencilerimiz uğur böceğinin yaşam döngüsünü ve fiziksel özelliklerini öğrenecekler. Uğur böceğinin yumurtlaması, kendini koruması ve savunması olaylarını drama yoluyla anlayacaklar. "Uğur böcekleri ağaçları mı kurtarır?" sorusunu bilim ve doğa etkinlikleriyle cevaplayacaklar.

Öğretmenimize ve Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Fotoğrafla için ...TIKLAYINIZ...