OKULUMUZUN TARİHÇESİ:

Okulumuz 12.01.2003 tarihinde, Resmi Bağımsız Anaokulu olarak Eğitim Öğretime başlamıştır. Binamız; Milli Eğitim Bakanlığı tarafından  yaptırılmıştır. Şirin Uzunköprü'müzün ilk ve tek Bağımsız  Anaokuludur.

Okulumuzda, toplam 5 derslik,müdür odası, müdür yardımcısı odası, mutfak, çok amaçlı salon, 3-6 yaşa göre düzenlemiş öğrenci tuvaletleri ve personel tuvaleti bulunmaktadır. Okulumuz, 2004 yılında hizmete girmiştir. Okulumuzda yarım gün eğitim verilmektedir. Yarım gün eğitim saatleri dışında kalan zamanlarda, çalışan velilerin durumu gözetilerek okulumuzda, sosyal kulüp çalışmaları yapılmaktadır.

Toplam 3306 m2´lik bir araziye sahip olan okulumuz, bina olarak 530m2 ´lik bir alan kaplamaktadır. 2776 m2´lik bahçe içersinde; çocuk oyun parkı, otopark,  çim oyun alanları, trafik eğitim pisti, kum havuzu ve çocukların fen ve doğa çalışmalarını yapabilecekleri toprak alan  bulunmaktadır.