80.Yıl Anaokulu
MURADİYE MAH. GAZİ TURHANBEY CAD. 80. YIL ANAOKULU BLOK NO: 71 UZUNKÖPRÜ / EDİRNE

VİZYON

Dünyada uygulanan okul öncesi eğitim modellerini okulumuzda uygulayarak,yaratıcı bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla,pozitif enerjiyle okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak amacıyla çalışmak ve projeler üretmek.

MİSYON

Biz 80. Yıl Anaokulu olarak 36-72 aylık çocukların fiziksel,duygusal,zihinsel gelişimlerini sağlamak,yaparak-yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak,onlara saygı,sevgi,işbirliği,sorumluluk,hoşgörü,yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak,Atatürk,vatan,millet,bayrak,aile ve insan sevgisini benimseyen,milli ve manevi değerlere bağlı,kendine güvenen,çevresiyle iyi iletişim kurabilen,dürüst,ilkeli,çağdaş,düşünceli,hak ve sorumluluklarını bilen,saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde,hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

İlçe Merkezi

İlçe Merkezi

Proje Çalışmaları

Okulumuz eTwinning projeleri uygulamaktadır. Uyguladığı projelerden Ulusal Kalite Etiketleri bulunmaktadır.